Profil / Historie
Billede af Marinus Bertelsen fra gammelt brevkort
 
 
Billede fra værkstedet. Nummer tre fra venstre er Henry Bertelsen
 

Historie

Vi nærmer os vores 100 års jubilæum

I efteråret 2017 kan Velsø El fejre 100 års jubilæum. Firmaet er således lige så gammelt som Købstaden Struer. I nedenstående artikel kan man blandt andet læse om dette og at firmaet var den første forretning i Danmark der forhandlede B&O radioer. Artiklen er fra Struer Daglad og er skrevet for 50 år siden i forbindelse med 50 års jubilæet.
 
Da Jes Velsø i 1971 overtog installationsforretningen, var der 4 lærlinge og en svend. Da lå firmaet i Østergade 5 ved siden af el-forretningen. I 1977 byggede Jes Velsø de nuværende lokaler på Farvervej 24 i Struer og flyttede installationsforretningen derud. Senere er bygningerne bleve om- og tilbygget flere gange.
 
I dag drives firmaet af Jes Velsøs søn elinstallatør Michael Velsø og af elektriker Poul Erik Jeppesen. Jes Velsø er stadig med i firmaet og arbejder hver formiddag med blandt andet fakturering og kundepleje. I dag er der 5 lærlinge, 13 svende og 4 i administrationen.
 
Ud over almindelige elektrikerarbejde er firmaet i dag også eksperter i opsætning og vedligeholdese af elvatorer, solceller, varmepumper og netværksløsninger. I dag arbejder firmaet ikke kun lokalt i Struer men i hele Danmark.   
 
Klik på nedenstående billede og læs artiklen

Jes Velsø ApS 100 års jubilæum

 
 

Fejring af 100 års jubilæum

Fredag den 13. oktober fejrer Jes Velsø El 100 års jubilæum med en reception, hvor kunder, leverandører, samarbejdspartnere, venner af huset og andre er velkomne. Receptionen foregår fra kl. 12.00 til 17.00 i firmaets lokaler på Farvervej 24 i Struer.
 
 
 
De nuværende ejere af
Jes Velsø ApS.
Set fra venstre er det
Poul Erik Jeppesen, Jes Velsø og Michael Velsø
 
-----------------------------------------------
 
Lørdag den 16. september fejrer firmaet internt 100 års jubilæum ved at invitere alle medarbejdere og deres familie med på en tur til Danfoss Universe.  Danfoss Universe
Jes Velsø ApS | CVR: 17879782 | Farvervej 24, 7600 Struer  | Tlf.: 97 85 11 99