Varmepumper

Varmepumper forbedrer dit indeklima

Varmepumper indgår ganske naturligt i din miljøvenlige husstand. En sådan installation viderefører nemlig varme fra luften eller jorden. Den kan opvarme din ejendom med mindre end halvdelen af den elektricitet, som tilsvarende ville kræve med almindelig elvarme.

Hos Velsø El fører vi markedets bedste produkter, så vi kan levere de bedste løsninger. Vi leverer følgende typer af varmepumper:

Luft-til-luft varmepumpe
Jord-til-vand varmepumpe
Luft-til-vand varmepumpe
 
Hvilken type varmepumpe, der passer til dit behov, kan vores dygtige medarbejdere rådgive omkring. Vi har desuden indgående kendskab til lokalområdet og kender til de lokale forhold i forbindelse med installation og valg af varmepumpe.

Få styr på de forskellige varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe kan være en god investering. Du får et godt indeklima og der er besparelser med op til 50% på energien. Den fungerer ved at hive varmen ud af ude-luften via anlægget. Desuden kan luft-til-luft varmepumpen også fungere omvendt, således at den har funktion som airconditionanlæg.

Jord-til-vand varmepumper henter varmen via en slange, der er gravet omkring én meter ned i jorden uden for huset. Jordvarmen overføres herefter via en varmeveksler. Denne løsning er yderst effektiv, men den er også dyrere end luft-til-luft varmepumpen. Slangen kan også anvendes i en sø, hvilket er billigere end i jorden. Etablering af jord-til-luft varmepumper kræver desuden tilladelser, som vi naturligvis varetager indhentning af.

Luft-til-vand varmepumper bruger den luft, som allerede er i rummet eller udendørs til at producere mere varme. Den fungerer næsten på samme vis som jord-til-vand varmepumpen, men kræver ikke så meget plads, da den henter varmen i luften.

Kontakt os for mere information Kontakt

Der er en række forhold omkring dit hus, som du bør inddrage i beslutningen, når du skal vælge imellem varmepumperne. Hos Velsø El stiller vi gerne vores ekspertviden på området samt vores indgående kendskab til lokalområdet til rådighed. Du er yderst velkommen til at ringe på telefon 97 85 11 99, hvis du har spørgsmål.

Varmepumper

Varmepumper

Halvér varmeregningen, skån miljøet og få et sundere indeklima
 
Har du tænkt på at få en specialist til at montere en varmepumpe, så er vi den rette til opgaven. Jes Velsø ApS har specialiseret sig i både at sælge og montere varmepumper til private og erhverv og vi er derfor VE installatører. Det betyder at vi er uddannet til at opsætte og service din vamrepumpe.
 
Varmepumper er meget velegnede i huse, hvor der nu er el-varme eller oliefyr. Også meget velegnede i sommerhuse eller udbygninger, hvor der ingen eksistrende opvarmning findes.
 
Vi sælger udelukkende kvalitets- og godkendte varmepumper fra bl.a. Panasonic, LG og Electrolux.
 
Se evt. Jysk Teknologisk Instituts positivliste under – www.sparenergi.dk.
 
GARANTI, MILJØ OG SIKKERHED
Vi går ikke på kompromis med garanti, sikkerhed eller miljø.
Derfor er Jes Velsø ApS medlem af Kølebranchens Miljøordning. Endvidere er vi autoriseret forhandler/montør af Panasonic varmepumper (Danmarkspumpen).
 
 
Læs artiklen: "Velsø har styr på energioptimering" Klik her
Jes Velsø ApS | CVR: 17879782 | Farvervej 24, 7600 Struer  | Tlf.: 97 85 11 99